L’últim cap de setmana del mes d’abril ens porta alguns canvis en els habituals escenaris de joc d’alguns equips de l’entitat, preludi del què passarà en un futur immediat.

La jornada l’enceta avui mateix, divendres les Sènior a les 21:30 a La Plana, en derbi aplaçat amb el Joventut.

L’endemà dissabte es repetirà el mateix duel en categoria Cadet femení. A La Plana, a les 12:00 Joventut – Cadet femení.

Al Màgic, dissabte a les 12:30, comença la segona volta de la tercera fase per les Infantil. Infantil femení – Bages femení

Més derbis en la matinal de dissabte. A les 11:00, al Centre Parroquial Sant Josep – Mini A.

L’habitual tarda Junior a Casagemes, passa aquest cap de setmana a Llefià. Dissabte a les 17:30, Junior 2 – Cultural, un altre derbi. I a continuació Junior 1 –  Roser.

I diumenge a Can Círcol tornarà a ser Superdiumenge. Aquest cop amb una novetat. A Casagemes, a les 10:30, Premini – Cornellà, en matx aplaçat la setmana passada.

A La Plana, a les 10:45, Junior B – Reus, la quarta jornada de la Lliga de Campions de grup de l’Especial Junior de 1er any. I tot seguit el Partit de la Jornada del Superdiumenge Círcol, el Sènior femení – Caldes. Les noies de Josep Velasco i Alan Garcia volen emular els nois Sènior i guanyar en el tercer Círcol – Caldes categoria Sènior en 7 dies.

RECORDEU

SÈNIOR FEMENÍ – CALDES

DIUMENGE 28 D’ABRIL

12:30

LA PLANA

Benvinguts a la 30ena jornada de competició a Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers.