Per sobre de tot, aquest cap de setmana té un escenari destacat. Ausiàs March serà per dos dies el Teatre dels Somnis del Círcol. En dos dies es decidirà el futur de dos equips del club. I en ambdues cites necessitem que torneu a convertir una pista de bàsquet en un Santuari.

Parròquia, us convidem a una cita irrepetible i ineludible. Dissabte, la història es cita per a sopar amb el Sènior A. 28 jornades després de perseguir un somni, dissabte, té el primer match ball, per l’ascens. I ho farà a casa. Fa dos anys, l’últim ascens va ser accidentat i lluny de casa. Dissabte el Círcol té la gran oportunitat de pujar amb els seus, de blanc i a casa, o almenys a Badalona, ja que Ausiàs no és La Plana. Qui sap si quelcom tornarà a passar. No dubteu i aneu a animar al Sènior A a complir un somni que fa temps que persegueix. No us penediu després de no haver vist in situ com el Círcol entra per la porta de la Història. L’ascens es juga a casa, i la Parròquia no pot faltar-hi. No podeu faltar al Partit de la Jornada, el Sènior A – Balsareny.

Una recomanació i gairebé un desig que us implorem. Veniu ben d’hora a rebentar tots els racons del pavelló. I sobretot veniu de blanc Círcol, el color que pot anar per a sempre lligat a un moment màgic.

RECORDEU

SÈNIOR A – BALSARENY

DISSABTE 4 DE MAIG

20:30

AUSIÀS MARCH

I diumenge, amb tant de bo, la ressaca de les bones notícies, el Círcol us torna a cridar. El Sots21 es juga la permanència a la Categoria Preferent. Ha de ser el partit del 6: els punts de diferència que fan falta per superar l’average perdut amb l’Argentona, el nostre rival, que ens trepitja els talons a la classificació i també busca la salvació, i la del 6è home, vosaltres.

Estimada Parròquia Círcol, necessitem més que mai el vostre suport per aconseguir un objectiu cabdal pel futur de l’entitat. Reserveu la cita per diumenge, recupereu la veu perduda, el dia anterior amb el Sènior, torneu-vos a vestir de Círcol i guieu-nos cap a la llum de la Preferent, en el Partit del Superdiumenge.

RECORDEU

SOTS21 – ARGENTONA

DIUMENGE 5 DE MAIG

19:00

AUSIÀS MARCH

Benvinguts a la 31ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons, benvinguts a la història, benvinguts al Teatre dels Somnis. I gràcies per ser-hi sempre. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers