Cap de setmana condicionat sens dubte pels actes centrals de les Festes de Maig. Això implica canvis als habituals horaris dels equips Círcol que actuen com a local, aquests dos dies.

Dissabte, tot i ser festiu a la ciutat, hi haurà activitat a una pista. Dissabte a les 12:30 al pavelló de Sant Crist, Infantil femení – Xamba Vilafranca.

Diumenge serà el gran dia del bàsquet pel Círcol. Atenció amb la matinal d’un Superdiumenge on hi haurà Círcol a gairebé totes les pistes de Badalona.

Diumenge a les 9:00 a Llefià, Junior 2 – Vilassar. I a continuació Junior 1 – Escola Pia Sant Antoni de Barcelona.

Diumenge a Ausiàs March, a les 10:30 Junior B – UBSA. Un Clàssic per excel.lència que tanca la Lligueta de la Campions en busca de la millor posició de cara als creuaments de quarts de final del Campionat a l’Especial Junior 1er any. Serà el nostre Partit del Superdiumenge Círcol.

RECORDEU

JUNIOR B – UBSA

DIUMENGE 12 DE MAIG

10:30

AUSIÀS MARCH

A continuació, el Sènior femení – Quart diumenge 12:00 Ausiàs.

I a Casagemes, diumenge a les 9:00, Cadet B – Reus.

Per la tarda de diumenge, queden dues cites. D’una banda, a les 16:00 al pavelló de Bufalà Cadet 1 – Castellar. D’altra banda, a les 19:00 a Ausiàs March, Sant Andreu Natzaret – Sènior B. O caixa o faixa. Qui guanyi salva la categoria, en l’última jornada de la Lliga de Tercera Catalana. Evidentment, aquest serà el nostre Partit de la Jornada

RECORDEU

SANT ANDREU DE NATZARET

DIUMENGE 12 DE MAIG

19:00

AUSIÀS MARCH

Benvinguts a la 32ena jornada al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers