Tot i que la temporada s’està acabant encara queden algunes cites que no us podeu perdre. Per aquest cap de setmana, dues cites.

La primera al dissabte a les 17:00 al Màgic: el Cadet B – Reus, l’última jornada de la Lligueta pel cinquè lloc que es va ajornar la setmana passada. Els de Diego Martínez i Sergi Bernat volen acomiadar l’any guanyant el segon partit davant el conjunt tarragoní.

I diumenge va en solitari el Partit de la Jornada del Superdiumenge. A la Plana, a les 10:45, el Junior femení – Vilassar de Dalt. En l’última jornada de lliga, les de Basili Bellès, setenes, necessiten guanyar al quart classificat per apurar totes les opcions a Campionats de Barcelona

RECORDEU

JUNIOR FEMENÍ – VILASSAR DE DALT

DIUMENGE 19 DE MAIG

10:45

LA PLANA

Benvinguts a la 33ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.