La temporada està dient adeu paulatinament. Si la setmana passada acomiadàvem als Junior i superior masculins, avui us narrem el final de la temporada 12-13 en les noies grans de l’entitat.

Les Junior van concloure temporada amb derrota davant el Vilassar de Dalt. Acaben en zona còmode de la classificació. Les Sènior, per la seva banda acomiaden un any molt complicat amb derrota davant l’Argentona i certificant el descens a Segona Catalana. Ha estat una temporada molt difícil per a totes, per diversos factors, que ha fet que gairebé es refundés de nou tirant de Juniors i Cadets. Amb la temporada ja acabada arriba el moment de refer-se, aixecar-se, fer foc nou i a Segona treballar amb la mateixa il.lusió i ganes de sempre. Des d’aquí us seguirem donant tota la força del món.

El Junior 1 tanca temporada amb derrota davant l’Horta.

I en un escenari i amb una hora inusual, el Màgic dissabte a la tarda, el Cadet B posava fí a la temporada jugant amb el Reus l’última jornada de la Lligueta pel cinquè lloc global a la categoria. Tot i que va començar molt bé pels interessos locals, el conjunt del Baix Camp va anar retallant marges a l’electrònic sense fer soroll. A la mitja part s’arribava amb un escàs triomf del Círcol de dos punts. Gràcies al bon treball defensiu des del darrere i als contraatacs marca de la casa, els de Diego Martínez i Sergi Bernat van agafar una renda de fins a 13 punts al final del tercer període. Una renda que en major o menor oscil.lació ja no es mouria. Amb 2 victòries de 6 possibles, el Círcol acaba en l’última plaça de la lligueta.

El cap de setmana ens deixa finals de temporada i inicis de Campionats de Barcelona. D’una banda les Infantil van perdre al camp del Xamba Vilafranca (curiosament l’últim rival de la tercera fase, que es va acabar la setmana passada) i arrosseguen un desaventatge de 5 punts de cara al partit de tornada de dissabte vinent al Màgic. Podria haver estat pitjor ja que al final del tercer quart queien de 17.

D’altra banda, el Junior B jugava l’anada dels quarts de final dels Campionats de Catalunya a la pista del Grup Barna. La igualtat va imperar els primers 10 minuts. Una estirada dels barcelonins va suscitar una posterior reacció dels de Jaume Lleal, David Manzanares, Oriol Bosom i Marina Cano que va tornar a igualar les forces a meitat del segon temps. A la mitja part, el Círcol guanyava de 3 punts (35-38). Quedava tot obert pels 20 minuts restants. A la represa, cap dels dos equips agafava la iniciativa al partit, i la igualtat seguia marcant la tònica a l’enfrontament. Els tirs lliures i les imprecisions als instants finals van condemnar al Círcol que haurà de remuntar 6 punts, la setmana que ve a la tornada a La Plana si vol estar a les semifinals.

Pel què fa a la resta de categories en joc, dir-vos que acabem de consumir la penúltima jornada, i en conseqüència, els últims desplaçaments de l’any. A Barcelona, triomf del Cadet A de 22 al camp del JAC Sants, victòria del Preinfantil A davant el Tecla Sala que els assegura jugar Campionats (Felicitats), derrota del Mini masculí al camp del SESE i triomf de les Preinfantil i, en van 15 seguides, contra Lluïsos de Gràcia. A Mollet, les Cadet van perdre amb el Sant Gervasi. A Montgat derrota de les Mini ajustada amb el Mireia. Els nervis es van apoderar de les noies de Clara Navarro i Marina Cano que no van saber gestionar els últims minuts quan tenien aventatge al marcador. Una llàstima. Finalment, triomf del Premini al camp de la Salle Horta.

I abans de veure el The End a la temporada encara hem de gaudir dels crèdits finals. Això encara no s’ha acabat. Bona setmana. Salut