“Hoy es el primer día de tu nueva vida” aquest és el lema de la conferència que l’Institut Síis va portar al Círcol.

Una hostessa impulsiva va conduir un cicle de conferències enfocades a motivar els aturats de llarga duració i els que estan pagant la situació econòmica actual.

CRIS_1

La Cristina Solà va fer gaudir al públic present amb un espectacle carregat da sarcasme i crítica on va fer un retrat de la corrupció i el tràfic d’influències imperant al país.

L’Institut Níis és una tapadora creada per Jaime de Marichalar per desviar el diner negre de membres corruptes de la classe política o de la alta societat. Amb l’excusa de montar conferències i actes culturals, l’Institut Níis serveix de tapadora per aquesta activitat econòmica. 

Un retrat àcid i directe de tot l’escàndol al voltant de l’Institut Nóos amb el rerefons de la situació esperpèntica actual de corrupteles entre les classes dominants de la societat.

cris_2

L’espectacle, escrit per en Pep Coll, es va estrenar en el marc del Renovem el teló i ara té la intenció de començar una gira per Barcelona.

La única actriu dalt l’escenari és la Cristina Solà, però no l’únic personatge ja que per l’escenari desfilen una membre de la noblesa, una àvia combativa o una política d’esquerres amb uns ideals que queden en entredit.

Una gran vetllada on el públic va poder gaudir d’una de les actrius que van créixer entre les bambalines del teatre del Círcol.