Aquesta edició especial de l’Agenda té una novetat. Avui no parlarem del Superdiumenge, sino del Superdissabte. Aquest dissabte 2 equips, l’Infantil femení i el Junior B es juguen, en sengles fases, continuar fent història en el bàsquet del Círcol. Han de remuntar resultats adversos de l’anada. I aquí teniu 11 motius, 11 perquès no podeu fallar.

1. Perquè units som imparables. Si unim els jugadors al caliu de la Parròquia som invencibles i no hi ha res impossible.

2. Dos equips, dos generacions cridats a fer història, que volen seguir recollint èxits. Un, les Infantil, subcampiones de Catalunya Preinfantil en l’anyorada Final Four de Lleida. L’altre el Junior B, un dels millors equips del país l’any passat en l’Interterritorial Cadet.

3. Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro, els tres entrenadors, han preparat a consciència l’equip pel repte de superar l’eliminatòria amb el Xamba Vilafranca. Les noies estan a punt. Ara volen que vosaltres estigueu a punt per donar el caliu necessari.

4. Jaume Lleal, David Manzanares, Oriol Bosom i Marina Cano, els 4 tècnics, sembla que han portat els nois en el millor moment de la temporada tant de joc com físic. Fa tres partits que l’equip fa autèntics recitals com els del camp del SESE o a casa amb l’UBSA. No us podeu perdre l’espectacle del Junior B.

5. 5 punts són els que han de remuntar les Infantil. A Vilafranca, van arribar a perdre de 17 punts però van remuntar amb el públic en contra. Imagineu-vos que es pot fer amb el públic a favor?

6. 6 punts porten en contra de la pista del Grup Barna el Junior B. Resultat enganyós ja que els errors a final de matx va eixamplar un marcador sempre ajustat. Amb la gent a favor teu no es pot fallar.

7. Perquè a Sant Crist heu de jugar un paper clau en el partit de les noies. Pista petita, sense grades i on us podreu bolcar com mai en animar-les cap a la remuntada.

8. La Plana, el Santuari clàssic de la Parròquia ha estat poc expugnat aquest any i mai quan el repte era important. Amb una Plana plena, el Junior B es creixerà i la remuntada i les semis seran un fet. No podeu fallar.

9. L’històric de partits importants en què se us ha convocat aquest any per complir un objectiu és immillorable. Sempre s’ha guanyat. Amb vosaltres a la grada hem pujat  a Primera amb el Sènior i ens hem salvat tant amb el Sots21 com amb el Sènior B. Perquè l’estadística no pot fallar, vosaltres tampoc

10. Potser la raó més important. Aquests dos últims partits vitals són els últims que es jugaran a casa aquesta temporada. I fins al setembre no tornareu a disfrutar del bàsquet del Círcol a Badalona. A l’últim acte de la funció 2012-2013 a casa no hi podeu faltar.

11. Perquè 11 punts, l’acumulat de punts en contra que porten Infantils i Junior B, no són res en un esport tant imprevisible com el bàsquet. No podeu fallar. L’Operació Remuntada és factible als 2 casos. Remuntarem. I tant que si.

RECORDEU LES 2 CITES DEL SUPERDISSABTE

INFANTIL FEMENÍ – XAMBA VILAFRANCA

PARTIT DE TORNADA DE LES SEMIFINALS DELS CAMPIONATS DE BARCELONA INFANTIL  NIVELL A2

DISSABTE 25 DE MAIG

12:00

PAVELLÓ DE SANT CRIST

JUNIOR B – GRUP BARNA

PARTIT DE TORNADA DELS QUARTS DE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR 1ER ANY

DISSABTE 25 DE MAIG

16:00

LA PLANA

Benvinguts a la 34ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons, benvinguts al Superdissabte. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.