No us espanteu, sigueu valents, doneu un pas endavant. Els jugadors només existim per aquest tipús de partits, i l’heu de fer.
Xerrada prèvia de Pep Guardiola abans del R. Madrid 2 – FC Barcelona 6, 2 de maig del 2009.

Tres equips del Círcol busquen aquest cap de setmana completar una temporada, ja de per si històrica, en les respectives fases finals dels Campionats de Barcelona. Són les Preinfantil, les Infantil i el Cadet A.

Els tres conjunts de l’entitat tenen una cosa en comú: han fet una temporada immaculada, sobretot en la seva fase regular. Han convertit el Màgic en un fortí inexpugnable. Tres equips, tres històries diferents, tres reptes.

Les Preinfantil de Gerard Castro i Rita Carboneras són un dels nous equips creats de zero. Un equip amb una fortalesa física clau per entendre perquè dissabte a Vilassar de Dalt buscarà repetir i millorar el que van fer les Preinfantil l’any passat.

La història de les Infantil és una història d’èxit. L’any passat, en categoria Preinfantil, van venir a Campionats de Barcelona a Vilanova a aprendre i a competir. Al final van sortir del Garraf amb el sotscampionat i posteriorment amb el sotscampionat català en una Final Four inoblidable a Lleida. Aquest any, ja en Infantil, a l’equip de Jaume Lleal i Pere Ruiz se li han afegit dos peces noves. Una, la Clara Navarro, a la banqueta, que aporta l’experiència dels molts anys a la casa formant les més petites. L’altre a la pista, la Paula Pérez. Amb elles 2 i les “clàssiques” arriben amb il.lusió i l’experiència de com jugar una final de Campionats. A Sant Fruïtós del Bages, contra el Cornellà i a una final a partit únic, la Princesa seguirà ballant amb el Príncep Blau, i desitjant que a les 12 de la nit no es torni Ventafocs.

La història del Cadet A és la història dels rècords, del 14/14 en una ratxa impressionant de partits guanyats a la Regular. Els de Marc Fernàndez, Oriol Puente i Ferran Muñoz, en l’exigent Final a 8, on el campió jugarà 4 partits en 2 dies, arriben amb el paper de xai, que amb vestit de llop vol donar la sorpresa. Ja han fet molt arribant fins aquí. Ara busquem fer saltar la banca.

Preinfantil femení, Infantil femení i Cadet A. La història de l’èxit a la temporada 12-13 del Círcol. No és la història de la Laura Casanova, de la Lucia Moreno, ni del Pau Morral, ni de la Sara Bover, ni l’Andrea Gil, ni el Roger Capeta… és la història d’un Círcol 12-13 que ha tornat a fer història. Molta sort a tots i a totes. Des d’aquí us donarem tota la força. Vosaltres hi heu de posar el joc, les ganes, el valor, la valentia i la feina, que sempre heu mostrat.

Passi el que passi heu fet una temporada de somni i n’estem orgullosos. Let’s go Círcol.