La gent del Círcol va reunir-se aquest dimecres al bar de l’entitat per veure el reportatge de la gala del Badaloní de l’any.

foto

El reportatge, emès per Televisió Badalona, va repassar els moments més importants de l’entrega de premis que es va celebrar el passat divendres a la discoteca Sarau 08911.

Amb un petit refrigeri, la gent reunida al bar de l’entitat va passar una nit autèntica al costat d’un dels premiats, en Miquel Carreras.

badalloni

A més de’n Miquel, maquillador del teatre i responsable del bar de l’entitat, el Círcol va tenir més presència a la gala.

Els tres finalistes a Badaloní de l’any eren, el ja anomenat Miquel Carreras, la nedadora Mireia Belmonte i en Joan Giralt de Soca-rel.

A més a més, a entiat de l’any a Badalona, van arribar a la final l’associació Aspanin, el banc d’aliments i el mateix Círcol Catòlic.

A tots ells felicitats per la tasca feta per la ciutat, tan els que es van endur el guardó com els que van quedar finalistes.

I és que recordem que aquest premi és un reconeixament de part de la ciutat a aquestes persones i entitats ja que els guanyadors s’escullen per votació popular.

Felicitats a tothom!