Lleida és terra de felicitat extrema pel Círcol. Concretament per un equip de l’entitat.

L’any passat a Almenar, les Preinfantil jugàven de rebot la Final Four dels Campionats de Catalunya. Després de caure una setmana abans en la final de Barcelona, a Vilanova, davant el Sant Nicolau de Sabadell, la renúncia del campió gironí, va fer que les vacances es postposéssin una setmana. Dificilment, els qui érem allà oblidarem aquell assoleiat 10 de juny de 2012, l’olor de natura i alguna cosa més dels voltants del pavelló, la semifinal amb el Reus, el dinar conjunt al casal social del poble amb tots els participants a la F4, la final amb el Sant Nicolau, el gairebé triomf, la sardana dels Campions, sent subcampiones, i la capitana aixecant ben amunt la Copa.

Aquest diumenge, un any després, les noies, ara convertides en Infantil, volen repetir i millorar les mateixes sensacions.

Les de Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro, la novetat a la banqueta, tornaran a Lleida per buscar el Campionat de Catalunya. I ho faran com a condició de Campiones de Barcelona i membre per tant de ple dret d’aquest particular G4. S’han guanyat a la pista l’accés a la Final Four. No jugaran a Almenar, com l’any passat, sino a Golmés, molt a prop de la capital lleidatana. S’estrenarà a la Final Four Catalana, a la segona semifinal amb l’amfitrió, el CB Lleida. A favor, la qualitat i l’experiència d’unes jugadores que ja saben com afrontar un repte com aquest. Els nervis ja no les poden afectar en aquest aspecte. En contra, el fet de jugar amb l’anfitrió i amb la seva afició, que serà, suposadament, majoritària. En un esdeveniment d’aquestes característiques no hi ha favorits, i les apostes de triomf s’igualen al 25%, tot i que ser amfitrió et dóna un plus d’avantatge.

Dada per l’optimisme. 24 de març de 2013. Sicoris de Lleida 66 – Junior A 68 . El Círcol, vuitè a la classificació, derrota al líder de la Lliga a casa seva, després de 2 hores de viatge. Perquè no es pot repetir diumenge, amb una generació irrepetible?

Molta sort a les Infantil del Círcol, en aquest últim repte de l’any: a les jugadores, que ho donaran tot a la pista, a l’staff tècnic, que comandaran la nau, als pares, els més fidels seguidors, que no es perdran la gran cita, i a tota la Parròquia que us voldreu acostar per animar l’equip.

Esperem poder narrar una altra alegria a Lleida, terra de felicitat pel Círcol.