L’infantil femení del Circol ha aconseguit aixecar el títol de campiones de Catalunya de nivell A2. 

L’equip posa així la rúbrica a una temporada sensacional.

cir

El Círcol va arribar a la final a 4 que se celebrava a Golmes, a la comarca del Pla d’Urgell. 

Els altres equips eren el Lleida, el Banyoles i La Selva.

A les semifinals, el Círcol es va trobar amb el rival a batre, el Lleida. Dos molt bons equips a pista. I la final en joc.

L’equip entrenat per en Jaume Lleal, en Pere Ruiz i la Clara Navarro va sortir amb molta més intensitat que les lleidetanes i de seguida van agafar el control del partit i el marcador. El domini en el rebot va permetre al Círcol mantenir l’avantatge a l’electrònic fins el 54 – 73 final. Gran joc el desplegat pel Círcol que bé mereixia el bitllet per la final.

Les semifinals al matí i la final a la tarda.

En el partit pel títol, el Círcol va tornar a fer gala d’un joc intens i efectiu de cara a cistella tot i que menys brillant que el del matí. Els nervis i el cansament van fer que el partit no fos tan vistós. Tot i així, 48 a 74 final i les badalonines que es feien amb el títol de campiones de Catalunya.

A tot l’equip, moltes felicitats.

Pots llegir la crònica de’n Marcel Pellejero, dins la secció Bàsquet d’aquesta pàgina.