sopar mini aL’últim acte de la temporada al Círcol té poc a veure amb el bàsquet, almenys en el que es refereix jugar amb una pilota taronja i una cistella.

Sant Joan marca l’adeu a les escoles i a la temporada. I ho fa com el que és una festa. Aquesta setmana que hem deixat enrere és la dels tradicionals partits de pares i la dels sopars d’equip de final de temporada. Aquells copiosos àpats amb tota la família que ha rodejat i donat caliu a l’equip respectiu. És el moment en què jugadors, pares i entrenadors es barregen al voltant d’una taula per tirar la vista enrere, repassar batalletes, acomiadar-se dels qui no seguiran l’any que ve i desitjar-se sort pel futur.

Dels molts exemples del què us diem és el que correspon aquesta imatge: la gent del mini masculí a un restaurant pròxim a Casagemes.

És molt probable que després del sopar, algú que es va passar de la ratlla, hagués de passar per la farmàcia a demanar algun medicament per l’estómac.

serentillSi aquest algú ha anat a Can Serentill, la farmàcia del Carrer de Mar, haurà vist a l’aparador aquesta imatge. És el muntatge que van fer els treballadors de l’establiment per homenatjar i recordar l’èxit més brutal de la temporada: l’any perfecte de les Infantil. Bona part de culpa la té una de les mares de l’equip, treballadora de Can Serentill.

El que us pot semblar una simple anècdota, el què han fet a la farmàcia té una càrrega simbòlica brutal. El Círcol i el bàsquet està ben viu i és un referent de la ciutat. És la mostra viva del què és la badalonitat i el fet badaloní. I demostra, primer, l’arrelament de la nostra entitat al teixit social de la ciutat, i segon, la força de les seccions i la singularitat del Círcol.

I amb sopars i farmàcies, enmig de menjar hipercalòric i gastroastringents la temporada s’ha acabat. Una temporada llarga i emocionant amb molts èxits.

Agraïr un cop més la confiança de tota la família del Círcol en aquest projecte 2012-2013, a tots els àmbits. 10 mesos de feina relatant el què li passava a la secció de bàsquet que han donat per molt.

Tornarem, si Déu vol, a mitjans d’agost per relatar de nou el que li passi cada setmana a la secció durant la temporada 2013-2014. Una temporada plena de reptes, noves il.lusions, noves cares, i els clàssics de sempre. En definitiva, la temporada del Círcol Catòlic de Badalona. La vostra temporada a casa vostra.

Tornarem per tornar a explicar allò que el vent s’endugué.