L’Andreu Lladó serà el nou encarregat de coordinar la secció de bàsquet del Círcol Catòlic.

La Junta de bàsquet ha presentat l’Andreu aquesta setmana davant una part del grup de tècnics dels diferents equips del club.

L’Andreu Lladó és jugador del senior masculí i ha estat durant moltes temporades entrenador dels equips base del club. Ara engega una nova tasca al capdavant de la coordinació tècnica del Círcol.

Andreu

A la foto: l’Andreu Lladó i el president del Círcol, en Xavi Grau

El nou coordinador agafa el relleu de’n Josep Velasco que tanca un cicle molt important en la història recent de l’entitat.

(veure la nota de comiat en aquesta mateixa web:

https://www.elcircol.cat/index.php/inicibasquetmenu/859-nota-de-comiat-de-josep-velasco.html )

D’altra banda, una altra persona clau en els darrers anys dins la secció de bàsquet, també s’acomiada. Es tracta d’en Joan Callau. En Joan ha estat dins la Junta de la secció durant molts anys, exercint com a president en les últimes temporades.

Joan_Callau

A la foto: Joan Callau (fotografia de lavanguardia.com)

Els nous camins professionals tant d’en Josep com d’en Joan han fet que haguéssin de deixar les seves tasques de responsabilitat dins la secció de bàsquet del Círcol.

Des de l’entitat es vol fer públic el més gran dels agraïments per aquestes dues persones que han batallat durant molt temps per fer gran la secció de bàsquet.

Gràcies i molta sort a tots dos.

I molts ànims també tant a l’Andreu Lladó en la seva nova tasca de coordinador, com a tota la gent que integra la nova Junta del bàsquet.

foto_josep_andreu

A la foto: en Jaume Lleal, en Josep Velasco i l’Andreu Lladó en el campus de setmana Santa de l’any 2009