L’equip júnior del Círcol Catòlic ha aconseguit una plaça per jugar a la categoria preferent la temporada vinent, la màxima categoria del bàsquet a nivell estatal en edat júnior.

Les fases de classificació es van jugar aquest cap de setmana: un total de 16 equips es jugaven 6 de les places que hi havia en joc. 

El Círcol va quedar enquadrat en el grup 2 al costat del Sabadell i l’Igualada. 

En el primer partit, els nois de Ricard Santiago van superar el Sabadell de 12 punts. La classificació es posava de cara. En el segon round, l’Igualada guanyava el Sabadell de 2 punts i, per tant, la classificació (o no) del Círcol depenia de l’última jornada.

Davant l’Igualada, el Círcol va dominar el partit fins a marxar de 10 punts al final del tercer quart (29-39). A falta de 3 minuts la diferència era de 12 punts i la classificació estava a tocar. L’Igualada va fer un esprint final ajustant el marcador 54 – 63 a falta de 15 segons. Però el Círcol ja tenia el partit a les mans. Final 56 – 65 i el bitllet de preferent pel júnior de l’entitat.

Felicitats a tot l’equip i a gaudir de la categoria!