La temporada 2013-2014 no podria arrencar amb més força ni de manera més atractiva. Dos derbis monopolitzaran l’atenció aquest cap de setmana. Més ben dit el diumenge. Un diumenge espectacular i irrepetible. El concepte Superdiumenge queda aquest cap de setmana obsolet. La magnítud de la tragèdia és tant bèstia que podem parlar del Megadiumenge Círcol.

El diumenge, a les 17:30 el món s’aturarà en un rectangle de parquet. Serà un Megadiumenge històric, en majúscules, negreta i doble subratllat. Un Megadiumenge amb un plat fort per començar que feia nou anys que no es veia. El Junior es traurà el pijama A per posar-se l’esmòquing Preferent. Serà a La Plana i davant els Maristes, a casa seva. Tot un senyor derbi, un clàssic, un partidàs.

Tot seguit, el Sènior B obrirà foc a la temporada jugant amb el Llefià el primer partit. També ho farà com a visitant, tot i ser a La Plana, per un problema logística al pavelló de Llefià. L’equip catòlic que va salvar la categoria, l’any passat amb derbi com a visitant, vol iniciar de nou l’aventura de Tercera vencent a domicili al Llefià. Amb un equip rejovenit i amb dos veterans de la casa, completant una plantilla prou sòlida per no patir i qui sap si per aspirar a més.

Aquest diumenge teniu una cita inal.ludible amb un dels 16 millors equips Junior de Catalunya. El nostre habitual feu de joc, la Plana serà territori Maristes. Apel.lem al vostre esperit i us ataquem al cor per tocar-vos la fibra sensible. Parròquia, mai heu fallat quan us necessitàvem i sabem que diumenge tampoc ho fareu en una cita cara de veure, com és la d’un equip de formació del Círcol entre els 16 millors equips del país. El Santuari vermell ha de tornar-se la Parròquia Blanca, Can Cartrons. I després amb el prometedor Sènior B.

Prepareu-vos per fer soroll, molt de soroll. Aneu de blanc, amb els nostres colors i formeu un mosaic cromàtic tots junts en una cadena Círcol irrepetible i immillorable. El somni Preferent del Junior comença aquest diumenge. El Sènior B aspira a tot. No us quedeu a casa. Perquè pot ser que no torni a passar. L’equip està preparat i vosaltres? La Preferent també és vostra, esteu convocats i sortiu de titulars. Parròquia, la Preferent ens espera. I alguna cosa més. Perquè de vegades els somnis es fan realitat

RECORDEU

MEGADIUMENGE

MARISTES – JUNIOR PREFERENT

1era JORNADA DE LLIGA AL GRUP 2 DE LA PREFERENT JUNIOR

i

LLEFIÀ – SÈNIOR B

1era JORNADA CAMPIONAT DE LLIGA A TERCERA CATALANA

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE

TOT A PARTIR DE LES 17:30

LA PLANA

A part l’Infantil A de Gerard Puerto, Jordi Rull i Sira Castejón inicia l’aventura de les fases en un cap de setmana que els durà a Vic amb el Girona, dissabte i a Sabadell diumenge amb el Tecla Sala. Molta sort

Benvinguts a la primera jornada de lliga al bàsquet de Can Cartrons. Benvinguts al Megadiumenge de Preferent. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.