Atenció en el cap de setmana que ens espera d’activitat a la secció de bàsquet. Tindrem els ulls posats en tres focus on es viurà bàsquet pels 4 cantons i les 24 hores.

Comencem a les pistes del Palau Olímpic on demà a partir de les 10:00 del matí els Minis, tant nois com noies debuten a la Minicopa Badalona. Serà el debut a la banqueta de Ferran Muñoz amb els nois i del duet Marta Rams i Núria Avinyó amb les noies. 4 partis dissabte pels nois i 2, diumenge, mínim per les noies.

Segona part del triplet: les 24 hores. Des de Preinfantil fins al Cadet jugaran aquest tradicional torneig que canvia d’escenari, al Màgic, i en canvi de data, tot just a l’inici de temporada. Des del Preinfantil masculí, que obrirà foc al Círcol, dissabte a les 21:00, fins diumenge al vespre amb el partit del Cadet B, tots els equips jugaran durant una hora per acabar completant 24 hores de bàsquet.

Tercera part. Repetim jugada. Aquest 22 de setembre tornarà a ser Megadiumenge. Megadiumenge de blanc, nostre. Juguem a casa. A més en triple sessió. A les 16:00 Sènior B – Universitat Abat Oliva. A les 17:30, el debut del Junior Preferent a casa contra el Platges de Mataró. Ho tancarà tot plegat el Sènior A- Ripoll, a la Primera Catalana

RECORDEU

MEGADIUMENGE CÍRCOL

DIUMENGE 22 DE SETEMBRE

SÈNIOR B .- UNIVERSITATA ABAT OLIVA (16:00)

JUNIOR PREFERENT – PLATGES DE MATARÓ (17:30)

SÈNIOR A – RIPOLL (19:00)

Minicopa, 24 hores i megadiumenge. El triplet del cap de setmana. Benvinguts a la 4arta jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers