En un cap de setmana on comencen més lligues i la temporada comença a agafar un caire ofícial la nostra agenda només tenim dos actes, ja que les noves lligues comencen pel Círcol a fora

Dos esdeveniments, però de primera magnítud que no us heu de perdre. Diumenge al matí a La Plana tornarà a ser Superdiumenge. A partir de les 10:45 el Cadet femení, la generació sotscampiona de Catalunya preinfantil fa dos anys i campiona de Catalunya Infantil l’any passat, s’estrena al nivell Cadet amb tot un Mataró, un dels grans favorits a pujar a Interterritorial.

Tot seguit, el Junior Preferent busca la segona victòria ala màxima categoria, davant el Sedis La Seu d’Urgell. És el segon partit consecutiu a casa dels de Ricard Santiago i volen completar el cicle amb dos victòries.

RECORDEU

DIUMENGE 29 DE SETEMBRE

SUPERDIUMENGE

CADET FEMENÍ – MATARÓ (10:45)

JUNIOR PREFERENT – SEDIS LA SEU (12:30)

LA PLANA

Benvinguts a la 5ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers