Els amants del bàsquet i del Círcol heu quedat saciats després d’un cap de setmana on hem viscut amistosos, les 24 hores al Màgic, la Minicopa i un històric Megadiumenge. Tot això en 48 hores. Un gran cap de setmana de bàsquet. Tot un cap de setmana de Champions. Un cap de setmana Champions amb una prèvia de Champions. La setmana al Círcol s’obria amb un gran clínic sobre planificació i metodologia a càrrec d’Òscar de Paula, el tècnic del Cadet B. L’Òscar, amb la mateixa passió que posa a l’hora d’entrenar va meravellar una Sala de socis plena de tècnics de la casa. L’endemà mentre la pilota estrellada de la Lliga de Campions començava a rodar, unes noves estrelles al firmament Círcol, començaven a lluïr. Dimecres s’estrenava un nou equip de la secció: el Sots25. Un equip transversal: creat per jugadors de la casa, que volen seguir gaudint del bàsquet; i amb el suport de la directiva conscient dels valors de la casa que vol transmetre com més maneres millor. Som dimecres a la nit al Màgic i el Sots25 amb el David Manzanares i el Marc Nadal juga el seu primer partit. És amistós, alguns dels nanos no van ni amb l’equipació del club, però és el primer i és especial. El rival el Tiana, el gran favorit per endur-se la Lliga. Una gran estrena, amb un rival de luxe. El Círcol va donar la cara en tot moment i només va perdre de 4 punts.

sots25

David Manzanares Garcia i Marc Nadal molt atents a les evolucions del seu nou Sots25

Amb la prèvia consumida, ens plantem al cap de setmana. Dissabte al matí, el Mini masculí s’estrenava oficialment amb la disputa de la Minicopa. Estrena d’equip i estrena d’entrenador. No sabem qui estava més il.lusionat, si Ferran Muñoz, amb el seu germà Daniel i Ramon Gotzens, o els nens. El Sant Andreu seria el primer de tres rivals d’un dissabte espectacular. Paper molt digne i balanç positiu de l’equip a la competició tot i perdre els tres partits. L’endemà diumenge, podriem repetir el mateix patró, ara amb les noies. Les Mini de Núria Avinyó i Marta Rams van fer una notable competició on van competir amb Maristes (on després de remuntar 12 punts en 2 minuts van estar a punt de guanyar) i Sant Josep.

mini ferran

mini fem

 

 

 

 

 
 

LA COMPARATIVA: A l’esquerre, Ferran Muñoz i els seus ajudants donant les últimes instruccions abans del debut a la Minicopa, dissabte. A la dreta, Marta Rams i Núria Avinyó alliçonant les seves Mini abans del debut a la MInicopa, diumnege

I de la Minicopa a les 24 hores al Màgic, un altre dels focus d’activitat del bàsquet Círcol. Dels Preinfantils fins als Cadets han jugat, majoritariament diumenge, aquest torneig clàssic de Badalona. Bon balanç en general dels equips de l’entitat en el què va ser l’últim acte amistós abans d’iniciar les seves respectives lligues.

inf fem

cadet b

 

 

 

 

A l’esquerre, l’Infantil femení – Sant Andreu. A la dreta el Cadet B – Minguella de les 24 hores

A part s’han jugat altres amistosos com el triomf del Junior femení amb el Vilassar en un duel emotiu a les banquetes. A la del Círcol, Jaume Lleal i Clara Navarro; a la del Maresme, Pere Ruiz. Els tres van ser l’any passat els tècnics de les Infantil del Círcol, el millor equip de Catalunya la temporada passada. Altres, les derrotes del Sots21 Preferent amb el Sant Nicolau, o la del Cadet 1 amb l’UBSA. Però poc va importar aquest KO. En aquest duel va ocórrer el que mau volem destacar aquí: una greu lesió. Molts ànims i una abraçada a Víctor Cano, que s’estarà una bona temporada de baixa a causa d’una lesió al cartíleg del turmell. Esperem una bona recuperació i que ben aviat aquest gran jugador i millor persona torni al parquet.

Un cap de setmana de bàsquet Champions al Círcol havia de tenir un colofó espectacular. El megadiumenge feia estralls a una Plana que tornava a ser la de les grans ocasions. Res té envejar de les grans nits europees del Camp Nou, la de Pichi Alonso amb el Goteborg, el 83, la del millor partit del Dream Team, o la més recent, la del Milan l’any passat. A La Plana vau tornar a fer viure una gran nit europea de bàsquet. El vostre suport i ànims van ser claus perquè avui us poguem narrar un històric 2/3 en victòries.

public

Bona mostra del públic que va omplir diumenge La Plana al Megadiumenge

I això que la cosa no va començar bé. Un inversemblant triple sobre la botzina de la pròrroga va fer que el Sènior B perdés amb la Universitat Abat Oliva. El camí és bo. Les victòries arribaran aviat.

La Plana, però no es conformava amb un KO. Volia veure guanyar. El públic no va fallar, el Junior Preferent tampoc. Estrena a casa i primer triomf de l’equip a la categoria més important de les categories de formació. Poc va tenir veure aquest partit amb el Platges de Mataró amb el de l’estrena amb Maristes. L’equip, ambiciós de mena i amb fam de triomf, ho va deixar tot a la pista. El joc interior va ser perfecte. Un bon equilibri entre joc interior i exterior, i el balanç positiu del barem boles perdudes/recuperades va fer la resta. Fins a 20 punts de renda va tenir el conjunt de Ricard Santiago. Al final, un +13 i el debut de dos cadets amb el nou Junior: Ramon Gotzens, excels, i Dani Muñoz.

junior mataro

Junior Preferent – Mataró

Tot seguit el Sènior A va confirmar el seu liderat a Primera Catalana. El tercer quart del Círcol amb el Ripoll ês antològic. Els triples de Jaume Lleal, la direcció d’Andreu Lladó i la gran aportació dels joves Xesco Gotzens o Martí Callau explica el segon triomf del líder de la Lliga

senior a ripoll

Sènior A – Ripoll

Minicopa, 24 hores i megadiumenge. Un cap de setmana Champions per un equip Champions.

Salut i bàsquet