La Bisbal 74 – 64 Círcol


El primer equip no va poder aconseguir la tercera victòria consecutiva a 1a Catalana. El partit va començar amb un bon primer quart, on gràcies al joc interior (Roger Castillo 9 punts en aquest quart), el Círcol marxava amb avantatge al marcador 14-19. A la represa els locals van millorar l’encert de cara a cistella, i gràcies a la direcció del seu base, Miralles, aconseguien petites rendes al marcador durant el segon quart. Dos triples de Jaume Lleal mantenien els nostres dins el partit a la mitja part: 32-31. A la represa, els locals van tenir bons minuts d’inspiració juntament amb un bloqueig ofensiu dels jugadors de Francesc Castellet, que els col·locaven 13 avall a falta de 1:40 per finalitzar el quart. Però un gran esforç col·lectiu, un major encert (3 triples – Quim Forteza, Xesco Gotzens i Jaume Lleal) i gràcies a una millora defensiva, el Círcol amb un parcial 0-12 tornava a entrar al partit al final del 3r quart (54-53). Finalment, un parcial 8-0 a l’inici del darrer quart va esvaïr les possibilitats de guanyar un partit que es va lluitar fins al darrer minut. Cal apuntar que el Círcol va desplaçar-se a Girona amb les baixes d’Andreu Lladó i Pau Ruzafa a la posició de base, mentre que un dels nou vinguts, Raúl Castillo, va jugar els seus primer minuts amb el Círcol després d’un mes de baixa. Proper partit diumenge 17:30 a La Plana davant el CESET de Girona.