L’inici d’octubre ens deixa un cap de setmana farcit de partits del Círcol a casa. Partits molt interessants i atractius que ocuparan tant el dissabte com el diumenge. Un cap de setmana de bon bàsquet en majúscules.

Dissabte a les 9:00 obre el festival el Cadet A que debuta a casa, a La Plana amb el Lluïsos de Gràcia, en l’aperitiu del què pasarà a l’endemà al mateix colisseu.

Tot seguit, el debut de les Campiones de Catalunya Infantil A2 a casa, en la Preferent de la categoria. Al Màgic a les 11:00 Infantil femení – Draft Gramanet

I a Pomar, a les 12:30, un derbi abans de dinar, Minguella- Cadet femení. Les noies de Lluís Monton i Nei Fuentes volen repetir la magnífica actuació de la setmana passada a casa en el debut a la Lliga.

Dissabte ocupat i diumenge clàssic. La tarda del dia 6 d’octubre tornarà a ser Superdiumenge amb el triplet clàssic Sènior B. Sènior A, Sots 21. A les 16:00, el segon duel Círcol- LLuïsos. Serà el del Sènior B. A continuació, Sènior A– CESET de Girona. Els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín volen tornar al camí de la victòria i al bon joc, a casa, d’on van desviar la setmana passada a La Bisbal. Finalment a les 19:00, clàssic de clàssics en l’estrena de la Sots21 Preferent: Círcol– UBSA

RECORDEU

SUPERDIUMENGE A LA PLANA

SÈNIOR B – LLUÏSOS DE GRÀCIA (16:00)

SÈNIOR A – CESET GIRONA (17:30)

SOTS21- UBSA (19:00)

Benvinguts a la 6ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers