Círcol 87 – Lluïsos de Gràcia 54

Molt bon debut del Cadet A com a local a La Plana en derrotar al Lluïsos de Gràcia. Després d’un primer quart igualat, la nostra defensa va començar a donar rèdits. El Círcol, gràcies a la pressió a la soretida de la pilota del rival i als contraatacs aconseguia marxar al descans amb una aventatge de 25 punts que es va anar mantenint i amplinat al final del tercer període. Vam arribar a gaudir de fins a 40 punts de marge al marcador. A l’últim quart, el cansament i una certa relaxació va fer que el conjunt barceloní s’endugués l’últim període, sense que en cap cas el partit perillés. Al final triomf de 23 punts en un bon partit de bàsquet on l’únic però, el trobariem en el percentatge de tirs lliures. La setmana que ve el Cadet A visita la complicada pista del JAC Sants, un dels favorits a acabar primer la fase prèvia i assolir la Interterritorial. Molta sort i endavant