CB Manlleu – Círcol 81

Debut del júnior femení a Manlleu, en el primer desplaçament llarg del grup. Les noies van fer un bon partit en línies generals, intentant imposar un ritme ràpid però que al primer quart no es va transmetre en el marcador (14-14)

Al segon quart i mantenint la mateixa dinàmica que al primer, les osonenques van començar a notar el cansament i a base de contraatacs i bàsquets ràpids de transició, van provocar que les nostres marxessin definitivament del marcador amb una aventatge molt còmode anotant 32 punts en aquest quart (21-46). La segona part va ser molt més igualada, però el partit no va còrrer perill en cap moment, i només va fer que aquesta diferència transmetès una certa relaxació en defensa, fet que van aprofitar les jugadores de Manlleu per anotar amb més facilitat (55-81). Proper partit, diumenge a les 10:45 a La Plana contra el Badalonés.