• AE Minguella 37 – Cadet femení 64
  • Aquest dissabte hem vist un derbi a Pomar entre les cadets de la Minguella i el Círcol Catòlic. Jugar contra un equip de la ciutat sempre es motivant, tal i com, demostra la igualtat dels dos primers quarts. La Minguella va plantejar una zona 1-3-1, alternada amb individual, que ens va causar molts problemes ofensivament parlant. No va ser fins el tercer quart on ens vam aplicar defensivament i ens va permetre obrir una escletxa en el marcador gràcies a un joc intens a darrera i obtenint el premi de la cistella fàcil.
  • La diferència final -27 punts- no no es justa amb el treball de la Minguella, tot i així, crec que va ser una victoria merescuda i treballada. La propera setmana rebem al Cerdanyola a casa, un equip amb el millor atac del grup. De ben segur que serà un partit molt interessant i difícil