Alunminis Giralt – SAMA Vilanova 70 – Círcol 55

El Júnior Preferent es desplaçava aquest diumenge a la complicada pista del SAMA Vilanova per buscar la tercera victòria de la temporada en el primer desplaçament de l’equip a la categoria. El Círcol no va poder guanyar. Des del principi la línia exterior del conjunt del Garraf va fer molt mal al nostre equip com veia que amb les seves armes, al joc interior no aconseguia retallar marges. Amb 10 punts per sota l’electrònic, el Círcol va intentar almenys que la distància no s’ampliés. Al final del tercer període, 18-18. A l’últim, el SAMA va fe una última estirada fent impossible tota opció de remuntada. És hora d’oblidar el què va passar diumenge i centrar-se en el doble compromís d’aquesta setmana. Dissabte a les 12:30 a La Plana, jornada 5 amb el Santfeliuenc i diumenge desplaçament molt complicat a la pista de l’Olost, l’únic equip invicte de la lliga després de derrotar al Manresa. Ànims i sort nois