Círcol 87 – ONE CESET Girona 81

El Sènior va sumar una important victòria en un partit que va dominar amb avantatges còmodes gran part de l’enfrontament, però que es va complicar, i de quina manera, a falta de 4 minuts per finalitzar el matx. Els nostres van començar amb encert i amb bon ritme de partit, arribant a dominar per 13-2, avantatge que es va mantenir per acabar 24-15 el primer període. A la represa, els visitants es van situar en zona, però els nostres no van perdre els nervis i van continuar anotant amb facilitat, el problema però el vàrem tenir darrera, ja que a la mitja part s’arribava amb un 49-42 (parcial 25-27). A la represa, el Círcol va sortir fort i va tornar a agafar rendes que van arribar als 15 punts, però els darrers minuts del tercer quart van servir per a que el CESET s’enganxés de nou al partit: 69-60. Al darrer quart, amb problemes a la defensa i amb un gran encert dels visitants que van anotar 3 triples consecutius, van capgirar el marcador (73-74). El bon treball de Raúl Castillo defensant la cistella, així com el saber fer d’Andreu Lladó i Pau Ruzafa, van guiar als nostres cap a una victòria molt incòmode que els situa 3-1 a la classificació.

Bon debut de Pau Ruzafa a la competició, i segon partit de Raúl Castillo dominant la zona. Gran partit de l’Andreu Lladó, autor de 16 punts i 12 assistències.

El proper partit es jugarà de nou a casa davant el UE Pineda, diumenge a les 17:30.