Círcol 45 – Draft Gramanet 50

Complicat rival el que ens vam trobar dissabte el matí al Màgic, en el derbi comarcal de la jornada. Enfront vam tenir un equip superior a nosaltres físicament i que en cap moment vam saber com jugar-li. Després d’un mal inici defensiu de les nostres jugadores (encaixant 13 punts en el primer període), vam aconseguir, a partir d’una molt bona defensa recuperar la davantera en el marcador (17-15 al final del tercer acte), el que significaven 2 punts encaixats en 10 minuts. A partir d’aquí l’equip va perdre el nord: el principal factor fou el gran desencert de les nostres jugadores, i és que no vam tenir el dia de cara a cistella. A darrera ens manteniem amb una defensa prou bona, però tot i això, les nostres veïnes anaven sumant poc a poc, fins aconseguir, al sisè període un màxim aventatge de 14 punts (23-37). Lluny de rendir-se, però, les nostres jugadores van demostrar, per enèssima vegada, que mai es rendeixen i vam seguir treballant, per anar reduint la diferència poc a poc, fins que un parcial de 7-0 ens va col·locar a tan sols dos punts a falta de 4 minuts. Ens els instants finals es va endur el partit qui va estar més encertat de cara a l’aro, en aquest cas elles. Així doncs, derrota final de 5 punts, en un mal dia ofensiu de les nostres jugadores, però en que el treball defensiu ens va estar a punt de donar la primera victòria de l’any.