Círcol 61 – Lluïsos de Gràcia 87

El partit va tenir un clar dominador de principi a final. Lluïsos va mostrar-se superior desde el primer minut. Ordre defensiu, claredat d’idees en atac acompanyades d’un gran encert de la seva línia exterior va ser massa pel nostre equip que, tot i haver fet petits pasos endavant en tots els aspectes del joc, no va mostrar eines suficients per plantar cara. El partit va començar amb un parcial de 2 a 13 per Lluïsos i a partir d’allà la primera meitat va ser molt plàcida per l’equip de gràcia. La segona meitat el sènior b va pujar el llistó defensiu i la velocitat dels seus atacs i va mostrar millor cara, sobretot al 4rt periode on a falta de 3’30 vam disposar de 2 tirs lliures per apropar-nos a la barrera psicològica dels 10punts. Els vam desaprofitar i el partit es va relaxar amb una última estirada al marcador. El nostre camí passa per millorar la defensa. Som el 3er millor atac de la lliga, però també la 3ª pitjor defensa amb més de 80 punts rebuts per partit. El camí està clar.