Cap de setmana condicionat per la festivitat del 12 d’octubre, cosa que fa que molts dels equips Círcol que juguen aquest cap de setmana variin el seu habitual horari de joc.

Dissabte és festiu, però això no significa que no hi hagi bàsquet. A les 10:30 al patí del Col.legi Maristes, el Preinfantil masculí juga amb el conjunt vermell. A continuació el partit més atractiu del dissabte, i el primer dels dos d’un dels caps de setmana més intensos que tindrà el Júnior Preferent. A les 12:30, a La Plana amb el Santfeliuenc.

RECORDEU

DISSABTE 12 D’OCTUBRE

JÚNIOR PREFERENT – SANTFELIUENC

5ena JORNADA CAMPIONAT DE LLIGA JÚNIOR PREFERENT

12:30

LA PLANA

El mateix dissabte, ja ben entrat a la tarda, dos partits a la mateixa hora, a les 20:30. A la Plana, Júnior B – Gramanet i a Sant Crist, Sots25 – Montmeló.

L’endemà, diumenge, intensa matinal amb dos partits a les 9:00 del matí. A La Plana, el Cadet femení – Cerdanyola i a Casagemes, el Partit de la Jornada, el derbi Júnior femení – Badalonès.

RECORDEU

PARTIT DE LA JORNADA

JÚNIOR FEMENÍ – BADALONÈS

2a JORNADA DEL CAMPIONAT DE LLIGA

9:00

CASAGEMES

A part, a les 10:00, Sots21 B – Òdena a Pomar.

A la tarda tornarà a ser Superdiumenge Círcol a La Plana i els dos Sèniors. A les 16:00 Sènior B – Esplugues i a continuació Sènior A – Pineda.

RECORDEU

SUPERDIUMENGE

SÈNIOR B – NOU ESPLUGUES (16:00)

SÈNIOR A – PINEDA (17:30)

LA PLANA

Benvinguts a la 7ena jornada de competició a Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers