• Socis i sòcies del Círcol Catòlic Badalona,

  • M’adreço a vosaltres per fer-vos saber que hem decidit fer cinema a la sala del Círcol.

  • Des del 18 d’octubre fins el 10 de gener, cada divendres, a les 19 i 21.30h, projectarem una pel·lícula.

  • Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre grat i desitgem que aprofiteu l’oportunitat per gaudir de bons divendres cinèfils.

  • La nostra societat passa per moments prou difícils i la cultura, al nostre país, malauradament no està al marge d’aquesta situació. Per això hem volgut oferir-vos cinema de manera gratuïta. Això sí, per poder gaudir de la projecció haureu de treure la invitació com a mínim mitja hora abans que comenci la pel·lícula. Recordeu que l’aforament és limitat.

  • La nostra entitat està imbricada en el teixit social badaloní i hem volgut continuar per aquest camí. Però ens veiem obligats a fer esforços per cercar la manera de finançar aquest projecte. Fer cinema  gratuït no vol dir que no ens costi res. Per tant, us demanem que vingueu, que hi participeu.

  • Aquesta iniciativa ocuparà el lloc que el Centre Comercial del centre de Badalona troba a faltar ja fa unes quantes temporades. Tots aquells negocis i restaurants del Centre Comercial que vulguin col·laborar amb aquest projecte tindran un logotip a la porta i podran oferir entrades a les persones que no són sòcies del Círcol Catòlic.

  • Aportem dinamització econòmica a la ciutat, recuperem un cinema al centre i obrim l’entitat a tothom de Badalona.

  • Ara només hi falteu vosaltres.

  • Xavier Grau

  • logo coinemapropPresident