JAC Sants Groc 53 – Círcol 62

El Cadet A del Círcol va sumar dissabte la tercera victòria en tres partits a la complicada pista del JAC Sants,on el Joventut només va guanyar de 5 punts. Vam sortir molt posats en el partit, talcom demostra elprimer parcial d’11-18. La defensa, un cop més explica el triomf. La defensa i una bona arrencada després dela mitja part que ens va fer assolir un còmode aventatge de fins a 21 punts alfinsldel tercer període.

L’últim quart, fruït de la relaxació d’haver fet una gran tasca als primers 30 minuts, el JAC va acostar-se al marcador fins als 12 punts de diferència al final del partit.

En línies generals podem parlar d’un molt bon partit del Círcol, que va tornar a donar signes perquè ésel líder delalliga sent la millor defensa del Campionat. Pròxima setmana, gran duel amb la Penya, diumenge a les 9:00 del matí