Círcol 68 – CB Santfeliuenc Can Plana 64

El Círcol va iniciar dissabte la primera part d’un intens cap de setmana amb dos partits, a casa vencent al Santfeliuenc a La Plana. Després d’uns primers compassos de domini visitant on es van gaudir de fins a 6 punts d’aventatge al minut 5 (8-14), el Círcol va desenvolupar el seu joc: forta defensa al darrere i contraatacs ben portats al davant.

Igualtat al primer període. El conjunt del Baix Llobregat va agafar la iniciativa al segon període fent que marxessim al descans amb un +8 al marcador.

A la represa, els visitants van seguir dominant fins a ampliar renda als 15 punts. A partir d’aquest instant, el Círcol va jugar els seus millors moments fins a la botzina final. Amb constància i treball, la diferència es va anar reduïnt i capgirant a falta de poc temps pel final del partit, gràcies al joc interior, la defensa i a les contres.

Finalment un marcador ajustat i la tercera victòria a la Preferent era una realitat. L’endemà es viatjava a Olost en busca de la quarta i amb la satisfacció d’haver fet un gran treball amb una actitud inqüestionable