Círcol 69 – CB Nou Esplugues 74
 
El Sènior B ha tornat a fer un pas endavant en el seu nivell de joc, aquesta setmana en l’aspecte defensiu. Tot i això, aquest pas no ha estat suficient per emportar-nos el partit davant un rival que està a dalt de la classificació i sembla candidat a lluitar per les primeres posicions durant tota la temporada.
 
El partit es va iniciar molt poc fluit i no vam tenir gaire encert cap dels dos equips. Es va mantenir igualat fins al final del segon període on l’Esplugues va fer una petita estirada i va marxar amb 7 punts d’avantatge al marcador. 
 
A la represa, hi va haver un intercanvi de cistelles fins que vam ser capaços de crèixer darrera i provocar pèrdues de pilota amb violacions de 8 segons per creuar camp i 24 segons sense llençar a cistella. Un gran esforç que va culminar la remuntada i ens va fer arribar a falta de 4 minuts amb 5 punts d’avantatge al marcardor 62 – 57.
 
Allà ens vam encallar i l’Esplugues ens va anar recuperant mica en mica fins arribar a un 69 – 70. Amb 1 punt abaix i dins de l’últim minut de partit no vam estar encertats en tirs lliures i en alguna acció final en que ells sí que van saber castigar…final 69 – 74.
 
En resum, millora defensiva que ha de trobar continuitat aquesta pròxima jornada.