Círcol 67 – 62 UER Pineda

Complicada victoria del primer equip de l’entitat davant un Pineda amb baixes que va plantejar un partit molt travat amb més de 30 minuts de zona. Els locals van començar molt bé el partit, fent patent la seva superioritat al joc interior amb un primer quart molt intens i de qualitat que acabava amb el resultat 24-11. Al segon període, els maresmencs van intentar trabar el partit, i van proposar una defensa zonal que tot i que els nostres van saber atacar bé, les cistelles no acaben d’arribar. Això va permetre als de Buscató reduïr les diferències i arribar a la mitja part amb un 33-30 que deixava el partit obert. A la represa, els nostres van estirar el marcador de nou fins els 7-8 punts, però el partit no tenia ritme i les defenses predominaven sobre els atacs. Els visitants van aconseguir empatar el partit a 40 a final del 3r quart, però el bon treball davant de Jaume Lleal i Martí Callau al darrer període van permetre aconseguir una victòria important que situa al Círcol 4-1 a la classificació. 

La propera jornada, desplaçament complicat a la pista del C.B. Granollers que té el mateix balanç que El Círcol. Sort!!!