UE Mataró 85 – Círcol 35

Tot i l’abultat resultat, correcte partit de les nostres jugadores a Mataró, enfront d’un rival superior tècnica i físicament. L’inici del partit va estar marcat pels errors que es produien a ambdues bandes (0 de 10 en tirs lliures entre els dos equips). Tot i això, s’arribadava al final del segon període amb un 16-6 a favor de les locals. El tercer quart, però, va ser clau en el devenir del partit, ja que un parcial de 16-0 va catapultar les del maresme a una còmode ventatge. Una setmana més, lluny de rendir-se, les nostres jugadores van encadenar els tres següents quarts amb un molt bon joc i amb un bon treball defensiu; de fet, el resultat acumulat d’aquests 3 quarts fou de 25-27 per les nostres. Als dos darrers quarts no hi va haver història amb un Mataró que va presionar al límit i no ens va permetre anotar cap cistella en joc en els últims 10 minuts.