• Maristes Ademar 61 – 72 Círcol

  • Derbi de la ciutat en la tercer jornada del grup 6 de nivell A, on els dos equips es presentaven amb baixes. La primera part, vam sortir molt concentrats imposant un ritme de partit força alt, i que va provocar que Ademar s’anés quedant enrere al marcador arribant a mitja part amb un aventatge de +24 pels nostres (19-43). La permisivitat arbitrar va provocar que es veiés un partit lleig a la segona part i, juntament amb la baixada d’intensitat i la mala defensa de l’un contra un, va propiciar que l’Ademar en certs moments posés en perill la victòria, arribant a abaixar la diferència als 8 punts. Tot i així, es va poder administrar l’avantatge a l´últim quart, i al final el marcador va refelxear el 61-72 final.

  • Aquesta setmana, partit important dissabte a les 11:00 al Màgic contra el Prat