Cinemaprop ja ha presentat les credencials a la ciutat. 

Avui, la nova aposta del Círcol ha obert les portes i s’ha presentat en societat.

presentacio cine

El teatre del Círcol ha servit per reunir davant la taula les quatre vessants del projecte.

En Jose Picas (a l’esquerra de la fotografia) és el programador de les projeccions. És un gran coneixedor del cinema i aporta el material d’alta qualitat per a poder fer les projeccions.

L’Edgar (segon començant per l’esquerra) és el representant del Restaurant Tariq i membre del Club de la Forquilla. “El Club neix de la unió d’alguns restaurants de Badalona que voliem obrir el ventall d’oferta dels nostres negocis.” ha explicat l’Edgar durant la presentació. LA idea del Club de la Forquilla és afegir nous projectes i propostes a la seva carta de restaurant. “Per això vam rebre amb els braços oberts aquesta proposta (Cinemaprop) del Círcol“. Cada restaurant regalarà les entrades del cinema d’una forma diferent. Per més informació, visiteu el facebook del Club de la Forquilla.

El president del Círcol, en Xavi Grau (tercer per l’esquerra) ha volgut destacar la forta aposta que fa el Círcol. “El Cinemaprop és un projecte molt ambiciós que pretén obrir una mica més l’entitat a la societat de Badalona. De moment, estem treballant amb restauradors i comerciants i ara és quan arriba el moment que la ciutadania se sumi al projecte“. Els socis i les sòcies tenen una entrada gratuïta per cada sessió.

La Núria Fanyanàs és dinamitzadora comercial de Badacentre. La Núria ha explicat com s’aconseguiran les entrades a través del comerços del Centre de la ciutat. “La idea és que cada 100 euros de consumició en les diferents botigues de Badacentre, el client rebi dues entrades per qualsevol sessió de Cinemaprop.” Cada dijous es podran bescanviar els tiquets de compra per dues entrades al mateix Círcol Catòlic.

El Cinemaprop és un premi al consumidor de proximitat. L’aposta pel consum a Badalona ara tindrà el premi de poder veure cinema de qualitat en un espai com el Círcol.

 Aquest divendres s’alçarà el teló del cinema. La primera projecció serà “Lo Impossible” de JA Bayona.