Círcol 48 – CBF Cerdanyola 38

Ens vam llevar molt aviat per presenciar, el diumenge el partit,  entre els dos primers classificats. Va ser un partit de masses impresicions ofensives, no vam ser capaços de trobar dinamisme en atac i una dura defensa del Cerdanyola va provocar acabar el primer quart perdent d’ un punt. La tònica va romandre igual, tot i que, amb una defensa prou correcte vam poder minimitzar els danys soferts a causa d’ un descencert general i la perdua en la lluita del rebot.

A la segona part, el paisatge no va canviar gaire, un tercer quart per oblidar donava pas als últims deu minuts que resoldrien el partit. Afortunadament, vam enllaçar quatre minuts de bon joc i agafar una renda de sis  punts que vam gestionar molt be. Al final 48-38 per al Círcol i de manera provisional líders de grup.