Obrim la primera agenda del cap de sertmana ja amb tots els equips de l’entitat en competició ofícial. Una agenda especial, en una jornada especial ple de partits i grans derbis que no us podeu perdre.

Comencem a Casagemes, on dissabte a les 10:30 el Premini Mixte debuta amb un clàssic contra l’UBSA a les 10:30. A la mateixa hora, Mini femení-BAM barceloní. A continuació el Mini masculí comença la Lliga jugant amb el PALCAM

Al Màgic torna un clàssic com els dissabtes plens d’activitat Círcol. A les 11:00 Preinfantil – Prat. A les 12:30, doble raió infanti: Infantil B – Lestonnac i i Infantl A – JAC Sants.

Diumenge serà un altre gran Superdiumenge, amb una matinal a La Plana, dificilment repetible amb dos derbis i un partidàs. A les 9:00 duel pel liderat de Lliga al Nivell A de la categoria Cadet: Cadet A – Penya. A continuació Cadet B – Minguella. Tanca el matí el Júnior Preferent – Manresa. A part a CAsagemes a les 9:00 Minguella – Cadet 1, i a Pomar Sots21 B – Viladecans

RECORDEU MATINAL SUPERDIUMENGE A LA PLANA:

CADET A – JOVENTUT (9:00)

CADET B – MINGUELLA (10:45)

JÚNIOR PREFERENT – MANRESA (12:30)

LA PLANA

Tancarà el festival d’aquest cap de setmana el Sots21 Preferent – Cardedeu a les 19:00 a La Plana

Benvinguts a la 8ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers