• Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. La setmana prederbis, perquè aquesta setmana el Círcol n’ha tingut molts ve marcada per ser la dels últims entrenaments de tots els equips abans del debut a les respectives lligues. A part també perquè el club ha posat a la venda la dessuadora oficial del Círcol. Per només 27 € podreu vestir-vos amb els colors de l’entitat sense passar fred. Per últim, cal esmentar-vos que, aprofitant la jornada de descans, les Junior femení van jugar divendres un amistós al camp del Sant Josep B. Les de Jaume Lleal, Oriol Bosom i Clara Navarro van vèncer. No li hem de treure mèrit al triomf, per més amistós que sigui, ja que l’equip parroquial juga a Interterritorial, dos categories més que el Círcol. Enhorabona.

 • dessuadora

 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Dissabte al matí a Casagemes, el nou Premini Mixte obria les llums del pavelló, la jornada i la temporada. Gran debut d’aquest nou conjunt de l’entitat dirigit per Clara Navarro, Carla Hernàndez i Marta Garcia. Una gran sortida va neutralitzar l’UBSA, que va veure com el Círcol els superava sense massa escarafalls, en el primer derbi de la jornada. Amb el joc propi d’aquells que comencen a tocar una bola de bàsquet per primer cop, amb la innocència dels infants, i la il.lusió i la felicitat a la cara de tots els nens que fan minimitzar a zero tots els errors que els més puristes del bàsquet volen veure. Enhorabona. Felicitar també al Mini masculí per la seva victòria amb el Palcam en el debut al Campionat de la Regularitat del quartet de tècnics Ferran Muñoz, el seu germà Daniel, Ramon Gotzens i Martí Oriol. Felicitats i a seguir treballant i aprenent en la nova aventura, tant jugadors com entrenadors. La nota discordant a aquesta bona matinal de dissabte la posen les Minis que van veure com un parcial en contra força contundent sentenciava el partit a favor del BAM barceloní. Tot i aquest contratemps, la feina de les noies de Marta Rams i Núria Aviñó és positiva, igualment que la seva actitud. D’aquí poc la seva feina es traduīrà en victòries.

 • premini ubsamini a- palcam

   

  mini fem- bam

 • La matinal de dissabte a Casagemes. A l’esquerre, el premini Mixte celebrant la victòria amb l’UBSA. A sota, les entrenadores del Mini femení alliçonant a les seves deixebles. A la dreta, una imatge clàssics. Ferran Muñoz assegut a la banqueta donant instruccions al seu Mini masculí
 • Matinal a Casagemes i al Màgic amb el concurs dels infantils masculins i el Preinfantil. Derrota de 6 punts del Preinfantil amb el Prat a l’inici de la segona volta de la fase preferent. Molts ànims i a seguir treballant. Una estona més tard l’Infantil B de David Aldebert, un altre dels tècnics debutants a la casa, va perdre contra la Minguella. Al costat de l’Infantil B, vam poder contemplar el triomf de l’Infantil A de Gerard Puerto, contra el JAC Sants, en el debut d’una fase prèvia extremament complicada, per l’entitat dels rivals i pel format de volta única. Tot i la diferència d’11 punts en contra al final de la primera meitat el Círcol va seguir creient en la seva filosofia de joc. El treball i la constància al darrere van donar fruīts i de mica en mica es va culminar la remuntada. La setmana que ve es visita els Maristes en un dels altres clàssics de la setmana que ve. Ja en parlarem. Enhorabona.

 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Dissabte a la tarda, dos equips del Círcol tenien sengles desplaçaments amb resultats diferents. A Can Ricart, l’Infantil femení va tornar a rebre una lliçó del què significa jugar a la categoria Preferent (o A-1 com s’anomena). El Femení Sant Adrià, una referència en les categories de formació és un equip molt més físic i potent que el Círcol. Això no vol dir que les noies de Gerard Castro, Rita Carboneras i Mar Sabater no competissin fins que l’extanuació i el físic van dir prou. Com en molts casos, la sortida fulgurant local va ser una llosa massa pesant pel conjunt badaloní que va fer un bon partit, sobretot a la segona part on l’orgull va fer que, encara que es tanqués marcador al setè acte, es lluités fins al final. I de Sant Adrià a Terrassa, on el guió de la pel.lícula va ser diferent. Victòria molt soferta de les Cadet femení al camp del Sant Pere, un dels candidats a pujar a Interterritorial juntament amb el Círcol. Partit vibrant i molt emocionant de les líder invictes de la categoria. On està el seu sostre?

  • fem sant adri- inf. fem
  • Imatge del Femení Sant Adrià – Infantil femení a la puista Polidor de Can Ricart a Sant Adrià del Besòs
 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Unes hores abans, a La Plana, un altre derbi servia d’aperitiu al Superdiumenge. Un Superdiumenge curiós i ple d’anècdotes. Cadet A i Joventut ens van oferir un bon partit de bàsquet pels espectadors, on fins ben bé l’últin període ambdós contindents van llençar totes les cartes en una partida de pòquer en un tapet de parquet. El Círcol de Ricard Santiago amb la fosca i dura feina al darrere, amb els 2 contra 1 en l’atac verdinegre i la sortida al contraatac. La Penya, jugant amb la seva embargadura i el bon llançament de llarga distància. Partit igualat fins l’últim acte on el Joventut es va distanciar de l’electrònic amb un marge massa abultat pels mèrits d’uns i altres. Sigui com sigui, el Círcol s’ha de sentir orgullós del bon paper fet al partit contra el líder. Els dos equips de Badalona encapçalen la taula classificatòria i són clars candidats a assolir Interterritorial, el que seria tot un èxit per la casa.

cadet a - penya

 • Visió privilegiada del CAdet A – Joventut que obria el Superdiumenge a La Plana

 • A la mateixa hora, victòria a Casagemes del Cadet 1 en el seu debut a la Lliga amb el Minguella a domicili. Un partit que es va torçar però des d’abans del salt inicial. El fet que el pavelló s’obrís a un quart d’hora del començament del partit i que el col·legiat decretés l’inici del partit a l’hora estipulada va fer que el Círcol sortís nerviós, a part de poc escalfat, i la Minguella ho aprofités per fer la primera estirada al marcador. El Círcol va respondre i l’efecte acordió va aparèixer a l’electrònic. Al descans, els de Santi Rodríguez ja guanyaven. Però el partit no s’havia acabat. Tot i un seguit d’imprecisions en l’hora de finalitzar els atacs, la defensa va ser prou solida per mantenir i amplia una mica més el marcador fins als 15 punts de diferència finals.

 • A Pomar, derrota ajustada del Sots21 B amb el Viladecans, en un altre intens diumenge de bàsquet amb tres pavellons amb participació Círcol

 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Gairebé solapant-se l’èpica va sortir a passejar per la Plana. És legal i reglamentari, però és també tant estrany com insòlit i curiós. El Cadet B d’Òscar de Paula va acabar el seu partit amb només dos efectius a pista, a la pròrroga del seu matx de debut a la Lliga amb el Minguella de l’extècnic de la casa, Sergi Ortilles. Amb només 8 efectius a l’acta i plantant sempre cara, la curta plantilla s’anava llaminant a causa de les 5 faltes. A manca d’un quart, amb el Círcol guanyant, els blancs es queden amb 4. Minguella remunta però no acansegueix girar la truita. La defensa i la intensitat brutal del Círcol es sobreposaven a l’aritmètica. Passa el temps. El Círcol amb 3. 3 vs 5. Minguella s’acosta, però no remunta. Queden escassos segons. El Círcol es queda amb 2 jugadors a pista. Minguella, amb 5 a pista, només pot empatar el partit i forçar la pròrroga. Als 5 minuts extres, que no es van complir, el conjunt de Casagemes, ara si, feia evident el què la lògica d’un 2 vs 5 mostra. El Círcol amb bon criteri i amb un desaventatge salvable per la tornada suspèn el partit en quedar-se amb un sol home per jugar. Enhorabona nois. L’exhibició que vau fer ahir i la imatge amb totes les circumstàncies desfavorables, mereix el més sincer dels aplaudiments.

  • cadet b
  • Foto de família del Cadet B abans d’iniciar la Lliga amb el Minguella
 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Mentrestant a La Plana, un altre clàssic monopolitzava l’atenció. L’equip Junior del Básquet Manresa, el líder i aspirant amb Olost de pujar al grup 1 de Preferent ens visitava. Amb 7 punts avall al marcador al descans, tota emoció i esperances de victòria s’esvaīen amb un parcial demolidor de 24-48 en contra, en l’acomulat dels últims 20 minuts. Molts ànims i a preparar ja la segona volta. Ens visita Maristes, el clàssic dels clássics ja escalfa motors.

 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. A la tarda, mentre l’Olímpic dorm, els llums del Pavelló del Carrer Girona de Granollers s’obrien per rebre el Sènior A en el duel pel liderat. El Círcol no entén de presentacions de temporada, d’equips històrics com l’Areslux o el Cacaolat, equips en la prehistòrica Lliga Nacional o en els inicis de L’ACB (nosaltres també som històrics) ni de colíders. En un dels millors partits de la temporada, els de Francesc Castellet van emmudir al pavelló de la capital del Vallés Oriental. Triomf de 16 i debut del Junior Enric Zamora.

 • El Superdiumenge es rematava amb un amistós del Sots21 Preferent amb el Cardedeu a La Plana amb triomf Círcol.

 • A part us parlem de les derrota del Sènior B a la pista del Sant Just i del Sots25 al derbi amb el Gramanet i d’un nou extraordinari triomf del Júnior B, líder indiscutible de la Lliga a Vilassar

 • Diumenge al migdia. Palau Olímpic de Badalona. Àlex Abrines amb un triple segella la victòria del Barça al derbi català de l’ACB. Mentrestant a Can Cartrons el bàsquet continua sent l’amo dels caps de setmana. I per molts anys.

 • Fins la setmana que ve. Salut i cistelles.