• AE Minguella A 29 – Círcol 44

    Primer derbi de la temporada

  • Després de vàries setmanes de preparació amb entrenaments físics, de pista i partits amistosos, diumenge ben d’hora  l’equip començava la seva participació a la lliga amb un derbi badaloní a la pista del poliesportiu de Casagemes davant del cadet A de l’AE Minguella.
  • El pavelló municipal va obrir les seves portes a tres quarts de nou i l’àrbitre va decidir que el partit començaria igualment a l’hora estipulada d’inici del partit. Amb això, els nostres jugadors van tenir el temps just (i sort que ja vénen canviats de casa) d’escalfar, estirar, atendre a la xerrada al vestidor i sortir per fer una roda ja ràpida a falta de tres minuts per començar el partit.
  • Aquest  fet va provocar que l’equip sortís descol·locat a pista els primers compassos, al minut sis el resultat era de 6-6. Però a partir d’aquí l’equip es va centrar i va accelerar el ritme de joc, va millorar l’encert a cistella i així va aconseguir fer un parcial de 0-13. Al segon quart el Círcol va estar molt desencertat en atac però la intensitat defensiva i el control del rebot feia que la Minguella no retallés més la diferència. Es va arribar al descans amb un resultat de 15-24.
  • A la represa, i davant el continu desencert en la finalització per part dels nostres va ser clau el fet que  l’equip mantingués la bona defensa i intensitat durant tot el partit. Al tercer quart l’equip eixamplava la diferència novament fins els dotze punts.  El darrer quart va tornar a estar marcat per molts errors ofensius que van fer que la diferència al marcador no reflectís el bon partit que l’equip va realitzar durant la major part del mateix.  S’arribava a la fit del matx amb un resultat de 29-44.
  • Cal felicitar el grup per la seva actitud, intensitat i defensa, que és la base per seguir creixent i millorant dia a dia.

    La setmana vinent l’equip debuta a La Plana dissabte a les nou del matí rebent el CE Laietà B.