Círcol 62 – AE Minguella B – Citroen BDN 72

  • TOQUEM DE PEUS A TERRA
  • Un cúmul d’errades defensives i precipitacions ofensives dels locals va marcar el partit i la Minguella no ho va desaprofitar. Tot el transcurs del partit va estar marcat per un intercanvi de cistelles d’ambdós equips i això es va veure al marcador, on es va arribar al darrer quart amb un +3 favorable al Círcol. 

  • Tot el partit va estar marcat per la gran quantitat de faltes que va fer el conjunt local, gran part d’elles per col·locacions indegudes, males decisions per part dels jugadors o arribar un xic tard a les seves decisions, aspecte que hauran de treballar si volen millorar i no quedar-se sense jugadors en els darrers partits.  Això, sumat a actituds que no poden veure’s a un camp de bàsquet, ja que a determinats jugadors del Círcol els hi van xiular fins a tres tècniques (totes elles correctes, i totes degudes a  actituds de protesta cap a l’àrbitre o a actituds antiesportives que hauran de solucionar si volen competir).

  • L’inici del darrer quart pel conjunt del Círcol Catòlic ja es preveia caòtic, ja que un excés d’intensitat/precipitacions, sumat a moltes errades defensives, van provocar que a falta de menys de 3 minuts es quedessin amb 4 jugadors a la pista quan tenien un avantatge al marcador de deu punts de diferencia. A partir d’aquí va començar l’agonia dels locals per intentar no deixar escapar un partit que podrien haver guanyat, i les ànsies dels visitants per van veure una escletxa per guanyar el partit i la van acabar aprofitant.

  • De fet, a falta de 2 segons per finalitzar el partit, el Círcol Catòlic disposava de només 3 jugadors a pista, i amb el resultat de un punt en contra va disposar d’una falta antiesportiva que no va saber aprofitar, ja que d’haver convertit dos tirs lliures haguessin pogut guanyar el partit tot fent una demostració de “ganes de guanyar” a la pista. 

  • Finalment, a la pròrroga els jugadors del Círcol que es van quedar amb dos jugadors (un d’ells va haver de jugar lesionat amb un esquinç de turmell ) van acabar forçant la cinquena falta, per tal de finalitzar el partit i no agreujar més la lesió del seu jugador.

  • La propera setmana, dissabte al matí, els jugadors del Círcol visiten la difícil pista de l’Argentona, amb una setmana de treball per intentar minimitzar les errades, tant defensives, com ofensives i segurament les més importants, les actitudinals de determinats jugadors. 

  • #totssomcircol