Círcol 66 – JAC Sants Lila 55

Partit a priori difícil, davant teniem un equip molt intens que en cap moment va baixar el cap, fins i tot es van arribar a posar +11. La primera part va ser molt irregular en defensa i en atac no vam estar gaire encertats, arriscant molts atacs que ens portarien a fàcils sortides de pilota per part del Jac Sants. A la represa de la segona part vam imposar el nostre ritme i això ens va portar a capgirar al marcador. Vam saber jugar les nostres cartes i vam imposar la nostra pauta de partit, forts en defensa que ens va ajudar a atacar amb solvència i tenir molt encert cara cistella. Partit molt treballat per part dels jugadors a la segona part, s’ ha de seguir, pròxima setmana derbi badaloní a domicili contra Maristes, convençut que amb treball i constància seguirem el cami de la victoria.