Círcol 52 – CB Prat 58

El partit va estar marcat per la poca intensitat del Círcol durant la primera meitat, arribant al descans amb un resultat de 15 – 31 a favor dels pratencs, molt més ficats en el partit. La poca activitat defensiva dels jugadors del Círcol va permetre als visitants trobar accions ofensives massa fàcils, tan en contraatac com en atac estàtic, aprofitant el poc sacrifici defensiu local en 1×1 i la poca concentració per realitzar el balanç defensiu. Aquesta manca d’intensitat darrere va provocar molts errors a nivell ofensiu, fallant situacions molt clares de bàsquet per la poca energia amb la que es realitzaven totes les accions.

 
A la segona part, les coses van canviar, anotant més punts al 5é període (16), que en tota la primera meitat.  La diferència es va anar reduint fins a situar-se 1 punt avall faltant 1 minut (50 – 49), però l’encert en el tir lliure dels visitants i els errors en el llançament per part local va acabar decantant el partit cap al Prat, l’equip que, sens dubte, més es va merèixer guanyar aquest dissabte.
 
La derrota ha de servir als jugadors del Círcol per entendre que, independentment del resultat i del rival, cada segon que dura el partit s’ha de jugar amb un nivell d’intensitat, concentració i ambició màxima. Amb un gran esforç en cada entrenament segur que ho aconseguirem.