• CB Granollers 52 – 68 Círcol
  • Victòria de prestigi la que va aconseguir ahir el nostre Sènior “A”, derrotant a domicili a una gran plantilla, amb jugadors que la temporada pasada jugaven a lliga EBA, i una base que també va aconseguir l’ascens a 1a catalana amb un balanç de 28-2. El Círcol es presentava a Granollers amb les baixes de Jaume Lleal i Raimón Baró, el dia de la presentació d’equips dels del Vallés.
  • El Círcol va sortir molt concentrat a la pista, si ve els primers atacs no va ser gaire fluïts, el bon treball a darrera els permetia posar-se per davant en el marcador als primers compassos del partit, i acabar el primer quart amb un lleuger avantatge (14-16). Al segon quart, el Círcol va aconseguir ampliar la diferència fins als 8 punts, però els canvis defensius plantejats pels locals van permetre retallar les diferències fins al 29-35 de la mitja part. El gran treball defensiu sobre els anotadors de Granollers per part de Xesco Gotzens, Martí Callau i Quim Forteza, va quedat reflectit en els percentatges de l’equip local, molt per sota del que és habitual.
  • A la represa, el Circol es va fer de forma definitiva amb el control del partit (gràcies a la bona direcció d’Andreu Lladó), el joc interior va ser molt superior al dels locals, amb un Roger Castillo anotant (12 punts i 8 rebots) i Raúl Castillo i Jordi Puig rebotejant i fent una gran feina defensiva. Un triple sobre la botzina de Pau Ruzafa arrodonia el gran treball realitzat durant tot el període, amb ell el Círcol arribava al darrer quart amb 12 punts d’avantatge (41-53). L’últim període va començar amb un parcial de 5-0 pels locals que semblava que els permetia tornar a entrar al partit, però de nou de la mà d’Andreu Lladó (20 punts) el Círcol va anar augmentant les diferències fins arribar als 16 finals (52-68). Cal afegir que Kike Zamora (jugador del Júnior “A”) va disputar els seus primers minuts amb el primer equip.
  • La propera setmana el Círcol rep al C.B. Garrotxa Santjoanenc, diumenge a les 19:00.