Abans d’entrar el que és propiament l’activitat a la secció de bàsquet pel cap de setmana, un important avís.

Aquest cap de setmana hi ha CANVI D’HORA. A les 3 de la matinada de dissabte a diumenge s’haurà d’endarrerir una hora el rellotge, per tornar a ser les 2. Es dormirà una hora més. Tingueu-ho present en els partis que es juguin el diumenge.

Una agenda, la d’aquest últim cap de setmana d’octubre, amb grans plats forts apassionants de bàsquet i clàssics a dojo, que obrim a La Plana, on dissabte a les 9:00 del matí, el Cadet 1 obre foc amb el Laietà. A Sant Josep, a les 10:15 el Mini femení juga amb el Badalonès a domicili. Un quart d’hora més tard a les 10:30 a l’Olímpic, Joventut – Premini mixte. A les 11:00 al Màgic Infantil femení – Vilassar i tot seguit Infantil B – SESE. Per rematar aquesta matinal intensa de bàsquet a les 12:00 a Ausiàs March Maristes – Infantil A

Per la tarda de dissabte us convidem al Sots25 – Sant Fost, a les 20:30 a Sant Crist

Diumenge torna a ser un gran dia, una d’aquestes jornades marcades en vermell, en què el Superdiumenge es transforma en Megadiumenge, pel nombre de partits i sobretot la qualitat i el nivell. De les 10:45 fins a les 21:00 de la nit 11 hores de bàsquet i Círcol gairebé sense interrupció a La Plana. A les 10:45 el líder Cadet femení rep a les cuers el Caldes. A continuació les Junior, terceres amb un partit menys reben el líder Torelló. A la tarda, a partir de les 16:00,  triplet de pitet: Sènior B – Natzaret. Després, el Júnior Preferent – Maristes. I per acabar el Sènior A – Garrotxa. 

I a Casagemes, a les 19:00 per rematar-ho tot el Júnior B – Parets

Un cop més us demanem el màxim suport i la vostra presència incondicional en un nou Megadiumenge Círcol així com a la resta de partis del Círcol

Benvinguts a la 9ena jornada de competició a Can Cartrons. Benvinguts al Megadiumenge Círcol. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers