• Círcol 48 – CE Laietà Ascensores Eninter 49
  • Debut al pavelló de La Plana del cadet 1 amb un regust agredolç ja que el bon partit dels nostres durant la major part del partit no va ser suficient per aconseguir la segona victòria a la lliga. I és que després d’anar gairebé sempre per davant del marcador, les errades de l’equip al tram final van fer que els barcelonins s’enduguessin la victòria in extremis.

  • El partit va començar amb un primer quart on es va poder veure un molt bon bàsquet per part dels dos equips. Defensant, corrent, i amb intercanvi de bones cistelles a les dues anelles que feia que un triple de Ramon Domeng sobre la botzina posés per primer cop el Círcol per davant al marcador, 16-15.

  • Els nostres ja no abandonarien el domini del marcador fins el darrer minut de partit, i és que el segon quart l’equip va pujar el nivell defensiu i va ser capaç de deixar tan sols amb 4 punts l’equip rival. S’arribava a la mitja part amb un 28-19 a l’electrònic.

  • El tercer quart el Laietà va apujar la seva intensitat defensiva i l’equip va estar nefast en atac. Mostra d’això és que només anota dues cistelles en joc i sis punts de tir lliure amb una sèrie en aquest quart de 6/14 des la línia de 4’60. L’estadística en tirs lliures durant tot el partit és de 9/24. Tot i així l’equip va mantenir el seu avantatge al marcador al final d’aquest quart i es començava el darrer període amb un 38-34.

  • Els primer sis minuts del darrer quart el Círcol va assolir una avantatge de set punts. Però un parcial de 4-12 els darrers quatre minuts van fer que el Círcol no sumés un nou triomf. Malgrat tot va ser un final no apte per a cardíacs i va ser un cara i creu. S’entrava al darrer minut de joc amb 46-44 al marcador després d’un triple visitant. Però un altre triple, aquest de més enllà de 6’75, just després de dos tirs lliures locals no reeixits va fer que el Laietà es posés per davant a l’electrònic  per primer cop des del primer quart. A la següent jugada Ramon Domeng, anotava els dos llançaments lliures i posava l’equip un a dalt a falta de 50 segons. El Laietà va sumar l’atac amb una bonica cistella d’anella passada, va ser un atac llarg ja que un cop es va reiniciar el compte de 24” per peus. Un atac precipitat dels nostres va fer que al rebot haguéssim de fer falta i a falta de vuit segons el Laietà tindria dos tirs lliures per ampliar fins a tres punts el seu avantatge. Però va fallar els dos i amb vuit segons, i en una bona decisió de Ramon Domeng, va forçar una penetració i un tir que d’haver entrat ens hauria donat una victòria molt important i merescuda.

  • Al final, 48-49 i igual d’important és saber guanyar com saber perdre i acceptar les derrotes. Totes aquestes vivències ens han de fer créixer i valorar-les de cara a esdeveniments futurs.

  • Per acabar, felicitar l’actuació d’en Pol Molina, que va firmar un gran partit i va ajudar moltíssim a que l’equip es mantingués amb opcions de victòria durant tot el partit. Segueix així!

  • Aquesta setmana l’equip no té partit de lliga, així que disposa de dues setmanes per entrenar i preparar el partit a la pista barcelonina de l’IPSI. Tanmateix esperem recuperar dos jugadors que encara no han debutat a la lliga com són en Daniel Gallego i l’Arnau Escorihuela. Aquest dissabte també va ser baixa per motius familiars en Pol Heredia.