Círcol 48 – CB Vilasssar de Dalt 56

Molt bon partit el disputat per les nostres jugadores en la matinal del passat dissabte. Enfront teníem el Vilassar de Dalt, velles conegudes de la temporada anterior, on van acabar líders de la fase regular de nivell A1. Lluny d’arrogar-nos, però, vam iniciar molt concentrades el partit, per agafar els primers aventatges (12-5 min.10). A partir del tercer període, les jugadores del Maresme van començar a despertar i aconseguien retallar distancies, malgrat que les nostres seguien realitzant un gran matx per arribar al descansa amb un marcador favorable de 24 a 22. A la segona meitat, la tònica del partit va estar marcada per les alternances en el marcador, de manera que s’entrava als darrers minuts amb un igualat 43-44. En aquest moment, es van acabar les piles de les nostres jugadores que van acusar el gran esforç realitzat al llarg del partit, i combinat amb uns grans minuts finals de les visitants van acabar decantant la balança. Malgrat la derrota, el partit ens deixa un molt bon regust de boca en un equip en clara línia ascendent i que millora de forma molt positiva. Així doncs, tanquem la primera volta a la màxima categoria catalana amb un balanç de 5 derrotes, però amb unes sensacions positives ja que hem aconseguit competir en tots 5 partits, guanyant un o més períodes en tots ells i posant-ho difícil a equips com l’Uni Girona o el Sant Adrià.