L’Aliança – CB Argentona 92 – Círcol 54

PLOU A ARGENTONA

Ens presentavem dissabte al mati puntuals a Argentona, un equip que encara no havia debutat a la categoria, i que per suposat ho faria amb moltes ganes, de fet, als dos primers quarts moltes més ganes que nosaltres. Els dos primers quarts van estar marcats per un cúmul de desencerts per part del Circol Catolic, perdudes de pilota (32 en total), rebots amb segones opcions, males decisions en atac, i sobretot, una molt baixa actitud defensiva, el resultat de tot això quedava reflectit al marcador, on Argentona marxava amb una diferencia de 30 punts. A la mitja part deixant clara quina havia de ser la premisa, defensar i correr, pero sobretot no cometre cap errada defensiva, la cosa va canviar. L’Argentona ja no trobava tirs tant fàcils, Circol Catolic comunicava molt mes els canvis, blocs, talls, aspecte que restava fluïdesa a la circulació de la pilota per part de l’Argentona i males decisions per part seva. Aquest canvi d’actitud defensiva, sumat a que en atac vam cometre moltes menys errades, sobretot pel que fa a la passada, i a les decisions a l’hora de mirar cistella, van permetre que es guanyes de dos punts el tercer quart, i es perdes només de 3 l’ultim quart. 

A destacar: el canvi positiu de mentalitat d’un quart a l’altre. A seguir treballant: dotar del màxim d’aspectes tècnics ofensius i defensius que faran dels nostres, jugadors mes complerts, i millors jugadors d’equip.

Recordar, que “El bon jugador és aquell qui fa bons als seus companys”.

#totssomCírcol