Círcol 69 – 56 CB La Garrotxa

El primer equip va aconseguir una nova victòria a la Plana, en un partit poc vistós però que els permet mantenir la segona plaça en solitari.

El partit va començar amb moltes impressicions per part dels dos equips, especialment pel Círcol que plantejava un ritme de partit alt, però que no acaba de rematar les situacions de contraatac i que arriscava massa en l’atac estàtic, produint fins a 9 perdúes al primer període, que acabava 15-10. Al segon període, l’encert va augmentar, i amb dos triples consecutius de Quim Forteza i Xesco Gotzens, el Círcol ampliava la renda fins els 15 punts, que es reudïa a 14 abans del descans: 37-23. A la represa, alguns dubtes inicials aprofitats pels de la Garrotxa, els permetia reduir fins als 9 punts el desavantatge, però de nou el Círcol, gràcies al domini de la pintura amb la presència de Raúl Castillo (9 punts i 11 rebots) i dos bones accions de Raimón Baró, marxava de 18 punts al marcador. La irregularitat dels locals permetia però, reduir diferencies abans de finalitzar el quart: 53-41. El darrer període no va tenir massa història, el joc ofensiu dels de Francesc Castellet continuava sense rutllar, però el bon treball darrera (durant tot el partit) no feia perillar el resultat. Kike Zamora va tornar a disputar minuts amb el primer equip, aquesta vegada contribuint ofensivament amb 3 punts i ajudant en el rebot (2 rebots). El partit finalitzava amb el resultat de 69-56.

La propera jornada el Círcol es desplaça a la complicada pista del CB. Lliçà, diumenge a les 17:45.