Maristes Ademar 46 – Círcol 81

PRIMER DERBI A LA BUTXACA
 
Partit on el rival era individualment més fluix i on al llarg del “match” es va demostrar, sent molt superiors en atac, així ho reflexava el marcador final 46-81. La primera meitat vam saber jugar el nostre joc, obtenint molt bons atacs fruit d’una molt bona defensa per part dels nostres, això feia que ens anessim al descans amb una diferència de 32 punts en el marcador. A la represa del partit l’equip va seguir jugant un joc fluit i augmentant les distàncies en el marcador, però la situació de partit i la comoditat en el marcador va fer que els nostres baixessin l’intensitat defensiva i això va ocasionar que un maristes donant el 100% no ens deixès sentenciar el partit tancant el marcador, fins i tot el 7e i 8e periode ens el van guanyar. S’ha de seguir treballant per arribar als objectius, estem treballant bé però queda molt camí per endevant. El treball i la perseverancia seran els fruits que obtindrem al final d’aquest llarg cami.
 
Let’s go circol.